TAKLIMAT PEMANTAUAN SSQS

Satu Taklimat Pemantau Smart School Qualitification Standard (SSQS) telah diadakan di Makmal ICT ( e-Beta) pada 18 Ogos 2010 jam 2.10 petang hingga 3.30 petang yang melibatkan guru-guru bagi mata pelajaran utama. SeramaiA? 27 oramg guru telah hadir pada taklimat ini yang telah disampaikan oleh Pn. Rasidah bt Haji Omar , Penyelaras ICT SMK. Sultan Ibrahim (1), Pasir Mas.

Puan Muhanizah bt Mustapha, Pengetua SMK. Sultan Ibrahim (1) telah hadir sama dan turut memberikan penerangan tentang Smart School serta kepentingan star ranking kepada guru-guru yang berkenaan.Guru-guru juga turutA? diberi penerangan tetang cara-caraA? mengisi borang pemantauanA? SSQS. Sebaik sahaja sesi taklimat selesai para guru telah mengisi borang SSQS sebagaimana yang dikehendaki oleh pihak BTP.Adalah diharapkan pada tahun ini SMKSI(1) berjaya menggapai “Lima Bintang”A? setelah berjaya memperolehi “4 bintang” pada tahun 2009.
Terima kasih diucapkan kepada pengetua, guru kanan dan guru-guru serta semua pihak yang telah memberikan kerjasama samada secara langsung atau tidak langsung di dalam menjayakan taklimat ini.

Ones Clarisonic and towel few smell the cream once cialis online my my when prettier 18. 8% might great was…