MAJLIS RESTU ILMU PELAJAR PMR 3011

Majlis Restu Ilmu para pelajar PMR 2011 telah diadakan di Dewan Besar SMK. Sultan Ibrahim (1)  Pasir Mas,  Semua pelajar masuk ke dewan sekolah pada jam 7.40 pagi. Majlis ini bertujuan untuk memotivasikan pelajar serta pesanan guru-guru di asaat-saat akhir disamping  merestui serta mendoakan kejayaan para pelajar yang bakal menduduki peperiksaan PMR 2011.

Pengetua SMK. Sultan Ibrahim (1), Tn. Haji Ab. Halim bin Che Hassan mengharapkan agar semua pelajar bersemangat tinggi dan dapat memperolihi kejayaan  yang cemerlang di dalam peperiksaan PMR yang akan berlangsung tidak berapa hari sahaja lagi.

Dia khir majlis ini para pelajar bersalam-salaman dengan semua pentadbir sekolah dan para guru yang mengajar mereka.