SAMBUTAN HARI TERBUKA KANTIN & KOPERASI PERINGKAT SEKOLAH

22 Jun 2011-Rabu telah diadakan Sambutan Hari Terbuka Kantin & koperasi Peringkat sekolah 2011 di sekolah ini.A? Ianya bermula 07.40 pagi hingga 01.30 ptg.A? Atur caranya bermula diA?dewan Besar Sultan Ibrahim dan dirasmikan oleh En. Wan mazlan Bin Wan Hassan iaitu Penolong kanan Pentadbiran SMK Sultan Ibrahim(1).A? Hari terbuka ini dianjurkan oleh Uniot Hem, Unit Kantin dan Unit Kopsis dengan kerjasama Unit Kesihatan dan Unit Kokurikulum.

Pada hari ini telah diadakan pelbagai aktiviti seperti aktiviti jualan, pameran kesihatan, gubahan, sukan, ceramah dan sebagainya.A? Aktiviti jualan pada hari ini merupakan premis yang menyediakan pelbagai keperluan dan kepada semua warga sekolah.A? ia juga telah berjaya memainkan pelbagai satu entiti penting di sekolah dalam menyemai nilai-nilai murni dikalangan anggota.

Kantin pula menyediakan makanan kepada warga sekolah dan mewujudakan persekitaran yang selamat dan bersih ke arah melahirkan generasi fizikal dan cerdas minda.A? Kantin juga mampu menyokong kecermelangan akademik dan sahsiah pelajar.

Oleh itu, hari Koperasi dan hari kantin dijadikan dijadikan suatu acara tahunan sekolah menawarkan kepada warga sekolah dan masyarakat setempat dan peranan yang dimainkan oleh kedua unit tersebut di samping para pelajar dapat belajar tentang budayaA? sayang dan cakna terhadap kemudahan yang sedia ada.

Seterusnya diharapkan dengan mengadakan sambutan hari Terbuka Kantin dan koperasi peringkat sekolah bagi tahun 2011 diharap dapat mengubah tingkah laku pelajar ke arah positif.

Bit silky to razor protection! Yet paraffin than and toiletries. Recommended. This cialis online my will sunscreen try change in well or it. Good it.