PROGRAM BACAAN YASIN SEMPENA RAMADHAN

Program Bacaan Yasin sempena Ramadhan diadakan di Dewan Sultan Ibrahim, SMK. Sultan Ibrahim (1) pada setiap hari persekolahan waktu Pendidikan Jasmani yang melibatkan pelajar tingkatan 1 hinggga tingkatan 5 anjuranA?Panitia Pendidikan Islam dan Panitia Pendidikan Jasmani

Program ini dilaksanakan pada pukul 7.40 pagi sehingga 9.00 pagi bersama-sama guru Pendidikan Jasmani dan AJK pelaksana.A? Semua pelajar membawa surat Yasin masing-masing untuk tujuan tersebut manakala pelajar yang bukan beragama Islam pula disediakan program khas untuk mereka.

Pengetua SMK. Sultan Ibrahim (1), Pn. Muhanizah bt Mustapha juga telah turut serta mengikuti program ini pada setiap pagi. BeliauA? mengucapkan syabas dan tahniah kepada semua yang terlibat menjayakan program ini dan berharap ia dapat memberi manfaat kepada para pelajar untuk menyucikan jiwa sempena Ramadhan Al-Mubarrak.

testosterone for sale. how to get a bigger penis. the smart pill. http://besthghpills4sale.com/. buy steroids online