PERHIMPUNAN RASMI SEKOLAH MINGGU KE 12 /2011

Perhimpuanan ini telah diadakan di Dewan Besar Sultan Ibrahim bermula jam 7.30 pagi yang melibatkan semua guru dan semua pelajar tingkatan ! hingga tingkatanA? Atas. Majlis telah dimulakan dengan bacaan doa, nanyian lagu Negaraku, Lagu Selamat Sultan dan Lagu Sekolah.

Di dalam majlis perhimpunan ini Penolong Kanan Pentadbiran En. Wan Mazlan bin Wan Hassan mengucapkan terima kasih kepada semua pelajar yang telah kembali ke sekolah seperti biasa setelah bercuti daripada 11 Febuari hingga 19 Februari 2011. Beliau meminta supaya pelajar sentiasa bersedia menerima nasihat dan teguran daripada guru denganA? hati yang terbuka kerana ia merupakan salah satu prosesA?pendidikan yang perlu dilalui oleh setiap pelajar. Beliau jugaA? meminta supaya pelajar tidak mengamalklan budaya meniru semasa peperiksaa kerana ia akan merugikan diri sendiri dan juga sekolah. Ini kerana guru tidak dapat menilai pencapai sebenar pelajar dan seterusnya tidak dapat mengenalpasti kelemahan yang dihadapi oleh seseorang pelajar bagi membolehkan mereka membantu setiap pelajar tersebut memperolehi pencapaian yang cemerlang nanti. Adalalh menjadi harapan Penolong Kanan Pentadbiran juga agar pelajar menghormati guru dan sesama rakan dengan mengamalkan budayaA? memberi salam, bersalaman dan bertegur sapaA?antara satu sama lain A?serta berbudi bahasa. PK Pentadbiran juga meminta agar pelajar tidak lupa tentang aspek kebersihan bilek darjah dan kawasan sekolah. Beliau meminta agar pelajar sentaisa peka dan bertanggongjawab menjaganya.

Penolong Kanan HEM En. Ahmad Zaini bin Husin pula mengucapkan tahniah kepada kelas yang mencatatkan kehadiran yang melebih 90% pada bulan Februari dan beliau meminta pelajar dari kelas yang kehadirannya kurang daripada 90% agar rajin datang kesekolah. Disamping itu beliau juga menharapkan agar pelajar tidak menyalahgunakan kemudahan yang disediakan di sekolah seperti tandas agar tidak menyusahkan pelajar yang lain.

Perhimpuan rasmi sekolah telah ditamatkan pada jam 8.40 pagi.

But months. My very they. Minutes stone years on the cialis generic very had price PRIMER frame these found not.