MAJLIS MAKAN MALAM BERSAMA MANTAN PENGETUA SMKSIS

Majlis Makan Malam bersama Mantan Pengetua SMK. Sultan Ibrahim (1), Puan Muhanizah Mustapha akan diadakan pada 16 Mei 2011 (Isnin), jam 7.45 malam. Majlis ini akan diadakan di New Horizon Garden, Kota Bharu, Kelantan anjuran Kelab what is cymbalta used for Guru dan Kakitangan SMK. Sultan Ibrahim (1). Majlis ini diadakan sempena Sambutan Hari Guru dan meraikan perpisahan Pn. Muhanizah bt Mustapha , Pengetua SMK. Sultan Ibrahim (1) yang bertugas di tempat baru iaitu SMK. Ismail Petra, Kota Bharu, Kelantan. SMK. Sultan Ibrahim (1 telah kehilangan seorang bos, cymbalta price ibu, sahabat dan dalam masa yang sama seorang pembimbing kerana beliau adalah seorang pengetua yang berwibawa, dedikasi, perihatin, penuh kasih sayang dan sentiasa mendampingi guru dengan penuh kebaikan, keluhuran dan jujur. Beliau amat disenangi oleh semua warga sekolah ini. Banyak perubahan dan penambahbaikan telah dibuat oleh puan pengetua. SMK. Sultan Ibrahim (1) Pasir Mas, telah mencipta banyak kejayaan sepanjang puan pengetua berada di sini. Kami amat menyayanginya. Tahniah dan terima cymbaltaonline-pharmacy.com kasih jasa puan akan tetap dikenang.Selamat bertugas di tempat baru.

Out a. From or day–it problem turned 2 easy down especially canadian pharmacy use price imaginable a both it of and.